Zoeken in deze blog

woensdag 8 februari 2017

VIERKANT WEG GEHESEN

Vanmorgen werd het vierkant weg gehesen. Om te kunnen heien moet het vierkant tijdelijk aan de kant. De mannen van van der Burg en de kraanmachinist waren al vroeg in de weer. 
\rond 8.00 uur zou het gebeuren , dus waren wij ook van de partij. Hopen dat alles goed gaat en het vierkant niet omvalt of beschadigd raakt. Maar alles was keurig geschraagd en vast gezet door Bouwbedrijf van der Burg.
Het omzetten was eigenlijk in een paar minuten gebeurd, dus staat het vierkant nu pontificaal in de voortuin, daar moet het een tijdje blijven staan tot de bouw zover gevorderd is dat het er weer in gehesen kan worden. Weer een stap gemaakt, gelukkig gebeurd er nu steeds wat, dat is wel leuker als het afwachten in het voorgaande jaar.
Het weer was ook prachtig om als achtergrond te hebben, alleen was het wel erg koud en het sneeuwde ook nog een beetje. Maar de werkmannen konden daarna bij warmen in de keet en wij gingen op weg naar de afspraak met de installateur. Toch ook wel een heel puzzelplaatje, welk verwarmingssysteem , WTW installatie , elektra , riolering etc.  etc. 
Deze week moet ook dat beslist worden want de kanaalplaten voor de 1e verdieping moeten besteld worden met de daarin geboorde doorvoeren voor alle leidingwerk.
Wij willen het ook klaar hebben deze week want wij willen nog een weekje skiën en dan zijn wij dus niet in de buurt.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten